Administratiefgemak.nl

Beter, sneller en goedkoper dan alle andere boekhouders!

Home Administratiekantoor Hoofddorp

Administratiekantoor in Hoofddorp

Als ondernemer wilt weten hoe u er financieel voor staat. Daarvoor heeft u een actueel overzicht in de cijfers van uw onderneming nodig. Dat kunt u zelf doen, maar administratie kost veel tijd en is bovendien iets wat goed gedaan moet worden. Administratief Gemak is hét administratiekantoor in Hoofddorp en omstreken en wij nemen uw administratieve werkzaamheden graag over.

Wij zorgen ervoor dat u geen omkijken heeft naar uw administratie. Van salarisadministratie tot belastingaangiftes en van personeelsadministratie tot de volledige bedrijfsadministratie. Groot of klein. Particulier, eigenaar van een eenmanszaak of een B.V. met 50 man personeel? U staat bij ons centraal.

Op zoek naar een Administratiekantoor in Hoofddorp?

Wij zijn een kleinschalig, maar professioneel administratiekantoor in Hoofddorp en omstreken. Bij ons bent u geen nummer. Wij streven naar deskundig, maar vooral persoonlijk advies en begeleiding. Communicatie is voor ons van groot belang. Wij werken niet met keuzemenu’s als u belt, of geautomatiseerde e-mails. Wij staan u persoonlijk te woord zodat u altijd weet waar u aan toe bent

administratiekantoor in Hoofddorp

Waar kunnen wij mee helpen

Met meer dan 10 jaar ervaring weten wij elk financieel vraagstuk op te lossen. Wij snappen dat u als ondernemer uw administratieve zaken graag uitbesteedt aan een ervaren boekhouder.

Als administratiekantoor in Hoofddorp en omstreken kunnen wij je helpen met financiële vraagstukken. Denk aan je dagelijkse boekhouding, verzorgen van Btw-aangiften (OB), het regelen van belastingen, bespreken van jaarcijfers, jaaropgave en het opstellen van rapportages en jaarrekeningen.

Dit doen we overigens niet alleen voor ZZP’ers en het MKB, maar ook voor particulieren.

Betrouwbaar en persoonlijk

Bent u op zoek naar een betrouwbaar administratiekantoor in Hoofddorp? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan u altijd persoonlijk te woord. We zijn niet alleen uw boekhouder, maar ook graag een sparringpartner voor al uw boekhoudtechnische vragen. Door onze jarenlange kennis en ervaring, opleidingen en cursussen, weten we waar we het over hebben. Zo kunt u uw boekhouding met een gerust hart aan ons over laten.

Bij ons betaalt u een vast bedrag per maand voor uw boekhouding. Geen verrassingen. Daarnaast is uw boekhouding online, heeft u geen papierwerk meer en is uw boekhouding real-time inzicht met onze apps en overzichtelijke dashboards.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Als administratiekantoor kunt u bij ons terecht voor al uw administratieve werkzaamheden. Van het maken van jaarrekeningen tot de financiële administratie en van belastingaangifte tot rapportages. Wij gaan geen uitdaging uit de weg. Bij ons kunt u terecht voor:

Deskundig advies

Naast onze diensten, geven wij u ook graag deskundig advies over uw financiële vraagstukken. Administratief gemak weet precies hoe de fiscale wereld in elkaar zit. Heeft u een bepaald belastingprobleem of heeft u een vraag over het betalen van omzetbelasting, inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting? Neem dan gerust contact met ons op.

Administratief gemak geeft niet alleen belastingadvies, maar ook advies over estate planning, financiering en de rechtsvorm van uw organisatie. Wilt u bijvoorbeeld een nieuw bedrijf opstarten en twijfelt je over de rechtsvorm van uw organisatie? Dan helpen wij je graag de juiste rechtsvorm te kiezen.

Juridisch advies

Het is iedere ondernemer wel eens gebeurt. Geconfronteerd worden met een juridische kwestie. Het zijn niet zaken waar je mee bezig wilt zijn. Maar het moet wel. Ook voor juridisch advies staan wij voor u klaar. Bij Administratief gemak hebben we een uitgebreide ervaring met kleine én (middel)grote organisaties. Aan elk juridisch stuk gaat een vraag vooraf. Ook daarbij helpen we je graag.

 

Administratiekantoor Hoofddorp

Altijd online

In uw eigen, veilig, online omgeving heeft u niet alleen inzicht in uw eigen cijfers, maar ook die van uw branche. Zo bent niet alleen u op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen, ook wij kunnen samen met u sneller inspringen op de trends en ontwikkelingen. Andere voordelen van ons administratiekantoor in Hoofddorp:

  • – Vast abonnement, geen verrassingen
  • – Wij behalen direct resultaat voor je bedrijf
  • – Wij zijn digitaal georganiseerd en werken landelijk
  • – We besparen geld ten opzichte van de traditionele boekhouders
  • – Wij doen je fiscale aangifte, keurig op tijd!
  • – Real Time inzicht in je cijfers, altijd en overal

Waarom zou u kiezen voor ons? Het zit letterlijk in onze naam. Wij bieden administratief gemak