Hulp nodig bij belastingaangifte? Wij helpen u graag!

Hulp nodig bij belastingaangifte

De jaarlijkse belastingaangifte is zo’n klus waar bijna iedereen tegen op ziet. Ook al heb je een simpele aangifte omdat je alleen in loondienst bent, de belastingaangifte kan voor iedereen lastig zijn.

Er worden namelijk vaak termen genoemd waar je niet bekend mee bent, of misschien laat je toeslagen liggen waar je eigenlijk wel recht op hebt. Ook als ondernemer is de jaarlijkse aangifte een hele klus. Kortom: daar kun je wel wat hulp bij gebruiken.

Hulp bij persoonlijke belastingaangifte

Het is altijd goed om een professionele partij in te schakelen om de jaarlijkse belastingaangifte voor je te doen. Wij controleren bijvoorbeeld of je misschien nog recht hebt op toeslagen die je nog niet hebt ontvangen en/of alles netjes en kloppend is ingevuld.

Zo voorkom je dat de aangifte verkeerd wordt ingediend. Een verkeerde aangifte kan leiden tot een onterechte terugbetaling die je later alsnog weer moet terugstorten. Of misschien loop je zelf wel toeslagen of een terugbetaling mis.

Hulp nodig bij belastingaangifte

Hulp bij zakelijke belastingaangifte

Als ondernemer is de jaarlijkse belastingaangifte vaak een hele kluif. Als je zelf de boekhouding digitaal goed op orde hebt valt dit vaak nog mee. Als de boekhouding niet op orde is of niet digitaal beschikbaar dan kost het al meer tijd en moeite.

Ook hebben veel ondernemers niet voldoende kennis van het belastingstelsel voor ondernemend Nederland, waardoor aangiftes vaak niet compleet zijn of niet kloppen. Dit kun je voorkomen door je belastingaangifte te laten doen door een professionele organisatie.

Voordelen van hulp bij belastingaangifte

Vaak denken mensen dat de belastingaangifte een fluitje van een cent is. De meeste details zijn namelijk ook al voor je ingevuld en het kan zo zijn dat je deze alleen even hoeft te controleren voordat je de aangifte kan versturen.

Dit is echter lang niet altijd zo. Een professionele partner kan met jou meekijken waar je eventueel nog recht hebt op toeslagen of waar belangrijke details missen. Zo voorkom je een foutieve aangifte en weet je direct waar je aan toe bent. Op deze manier loop je geen geld mis en betaal je ook niet meer belasting dan nodig.