Online boekhouding

Home Administratie Online boekhouding

Door online boekhouding is je administratie overal beschikbaar en altijd up-to-date

Ondernemen is een stuk makkelijker met onze online boekhouding. Bij Administratief Gemak automatiseren we je boekhouding en maken we het inzichtelijk. Zo heb je geen overvolle mappen of kasten, is het veilig en kost het kost minder tijd en geld. Tijd die je als ondernemer of zzp’er beter kunt besteden. Je doet het liefst waar je goed in bent: ondernemen. Een perfecte boekhouding is daarbij erg belangrijk. Je wilt namelijk inzicht in de cijfers van je bedrijf. Dat is precies wat we doen.

Slimme software voor je boekhouding

Wij zorgen ervoor dat je boekhouding volledig digitaal beschikbaar is, zodat je iedere betaling, bankafschrift, bonnetje of factuur altijd en overal kunt bekijken. Overzichtelijk en veilig.

Online boekhouding met Yuki

We verwerken je boekhouding met Yuki. Op dit moment het meest innovatieve boekhoudsysteem op de markt. Met Yuki kunnen we je boekhouding dagelijks online verwerken. Administratief Gemak zorgt er verder voor dat je boekhouding volledig digitaal is zodat je iedere betaling, bankafschrift of factuur altijd en overal kunt bekijken. Het bijhouden van je dagelijkse boekhouding is een hele klus, maar onze software maakt het eenvoudig.

Met Yuki ben je in staat om je boekhouding in een handomdraai onder de knie te krijgen. Gen held met computers? Geen probleem. We installeren alle benodigde software op jouw laptop of tablet. Wil je het nog makkelijker? Maak gebruik van de “Your Mobilie Office” optie.

Eenvoudig factureren

Yuki maakt online boekhouding makkelijk. Het sturen van facturen is een fluitje van een cent. Koppel het Entrpnr boekhoudprogramma met je bankrekening en je hebt direct overzicht van al je openstaande posten. Versturen en ontvangen van digitale facturen gaat sneller. Bovendien krijg je sneller betaald. Wel zo handig.

Online boekhouding

Jouw voordelen van online boekhouding

Een online boekhouding heeft allerlei voordelen. Het scheelt je niet alleen veel tijd, maar ook een hoop stress en frustratie. Daarnaast is je boekhouding 24/7 inzichtelijk en hoef je geen computernerd te zijn om je boekhouding te verwerken. Wist je bijvoorbeeld dat ondernemers zo’n 9 uur per maand kwijt zijn aan hun administratie? Slimme boekhoudsoftware zorgt ervoor dat je veel minder tijd bent aan je administratie. Zo houd je meer tijd over om te ondernemen.

Milieuvriendelijk en Duurzaam boekhouden

Met online boekhouden draag je ook bij aan een groenere planeet. Geen papieren rompslomp meer betekent minder bomen die gekapt moeten worden voor papier. Zo draag je met Administratief Gemak bij aan een duurzamere wereld.

Makkelijke Migratie

Maak je je zorgen over de overstap naar online boekhouden? Geen stress! Ons team helpt je met een soepele migratie van je huidige systeem naar Yuki. We zorgen ervoor dat alle gegevens correct en veilig worden overgezet.

Bespaar tijd met online boekhouden

Een van de grootste voordelen van je een online administratie is de tijdsbesparing die het oplevert. Een automatisch facturatiesysteem, bonnetjes scannen met je telefoon of een koppeling met je bank zorgen ervoor dat je een hoop tijd overhoudt voor andere dingen. Nooit meer gedoe met facturen, missende bonnetjes of foute invoeringen. Het maakt je werk een stuk makkelijker!

Altijd de juiste ondersteuning

Klinkt online boekhouding nog wat spannend omdat je niet zo handig bent met computers? Geen probleem. Wij komen graag bij je langs om alles te installeren en uit te leggen. Wij bieden de juiste ondersteuning als je ergens niet uit komt. Daarnaast kunnen wij altijd online meekijken.

Niet meer mailen of bestanden delen. Geef ons toegang en wij werken samen met jouw aan je boekhouding. Zo hoef jij je nooit zorgen te maken over eventuele fouten in je administratie.

Een veilige online boekhouding

Online boekhouding maakt je administratie niet alleen makkelijker, maar ook veiliger. Ons online boekhoudprogramma voldoet aan de recentste veiligheidsmaatregelen. Zo updaten we onze software om deze veilig te houden. Jij merkt daar zelf weinig van, maar het is wel zo prettig. Zo weet je dat je administratie altijd veilig is en niet kwijt kan raken.

Handige features

Hou jij van van handige features? Dan is online boekhouding zeker iets voor jou. Ons boekhoudprogramma heeft namelijk enkele handige features die je administratie niet alleen makkelijker maakt, maar ook een stuk leuker. Denk aan een zelflerende scan, geautomatiseerde administratieve handelingen, Robotic Accounting, inzichtelijke dashboards en veel meer.

Administratie 24/7 inzichtelijk

Als je de boekhouding online doet, is deze altijd inzichtelijk. Waar je ook bent, zolang je toegang hebt tot internet kun jij bij je administratie. Op je bureau, in je broekzak of in de sportschool. Je kunt altijd realtime je omzet bijhouden of de uitgave controleren.

Op vakantie checken of de factuur betaald is? In de trein of op de bouwplaats facturen controleren? Geen probleem! Onderweg nog even snel wat aanpassen? Ook dat kan. Het bijhouden van de administratie wordt zo erg gemakkelijk.

Lagere kosten met online boekhouden

Doordat je minder tijd kwijt bent aan je boekhouding, werk je sneller en efficiënter. Daarom heb je meer tijd over voor belangrijke(re) zaken. Dat bespaart je niet alleen tijd, het leidt ook tot lagere kosten.

Digitaal factureren

Herinner jij je de tijd nog dat je facturen met de post verstuurde? Dat is natuurlijk lang verleden tijd. Maar ook huidige boekhoudsystemen maken het onnodig lastig. De één heeft geen koppeling met je bank, de ander kan niet automatisch versturen.

Het voordeel van een online boekhouding met Administratief Gemak is dat je automatisch kunt factureren. Maak je factuur en het systeem stuurt deze automatisch digitaal naar je klant. Makkelijk en tijdbesparend!

Online backups

Dankzij de cloudopslag hoef jij je nooit meer zorgen te maken dat je je administratie kwijt raakt. Computercrash? Geen probleem.  Valt je map met facturen in de shredder? Geen paniek. We maken namelijk automatische back-ups van je administratie. Zo weet je zeker dat je administratie altijd beschikbaar is.

Perfecte boekhouding

De boekhouding is online, maar wij checken natuurlijk of het goed gaat. Gelukkig is het door de automatisering een stuk makkelijker. Hierdoor heb je altijd een perfecte boekhouding, altijd inzicht in de cijfers én weet je zeker dat alles goed staat voor de Belastingdienst.