Online boekhouding

Home Administratie Online boekhouding

Door online boekhouding is je administratie overal beschikbaar en altijd up-to-date

Met onze online boekhouding maken we boekhouding niet alleen makkelijk, maar ook inzichtelijk. Je boekhouding is 24/7 inzichtelijk, het kost minder tijd en geld, je hebt geen overvolle mappen en kasten én het is veilig. Daarnaast staan wij altijd voor je klaar bij vragen. Wij verwerken je boekhouding met Yuki. Op dit moment het meest innovatieve boekhoudsysteem op de markt. Met Yuki kunnen wij je boekhouding online en op dagbasis verwerken. 

Slimme software voor je boekhouding

Wij zorgen ervoor dat je boekhouding volledig digitaal beschikbaar is, zodat je iedere betaling, bankafschrift, bonnetje of factuur altijd en overal kunt bekijken. Overzichtelijk en veilig.

Automatisering

Administratief gemak zorgt er verder voor dat je boekhouding volledig digitaal is zodat je iedere betaling, bankafschrift of factuur altijd en overal kunt bekijken. Het bijhouden van je dagelijkse boekhouding is voor ondernemers een hele klus, maar onze software maakt het eenvoudig.

Het Yuki boekhoudprogramma stelt je in staat om je boekhouding in een handomdraai onder de knie te krijgen. Ben je zelf geen held met computers? Geen probleem. Onderdeel van onze service is dat wij alle benodigde software installeren op jouw laptop of tablet. Wil je het nog makkelijker? Maak gebruik van de “Your Mobilie Office” optie.

Eenvoudig factureren

Met Yuki is online boekhouding nog nooit zo makkelijk geweest. Het sturen van facturen is vanaf nu een fluitje van een cent geworden. Koppel het Entrpnr boekhoudprogramma met je bankrekening en je hebt direct overzicht van al je openstaande posten. Versturen en ontvangen van digitale facturen gaat sneller. Bovendien krijg je vaak sneller betaald.

Online boekhouding
Rommelige boekhouding

Jouw voordelen van online boekhouding

Een online boekhouding heeft allerlei voordelen. Het scheelt je niet alleen veel tijd, maar ook een hoop stress en frustratie. Daarnaast is je boekhouding 24/7 inzichtelijk en hoef je geen computernerd te zijn om je boekhouding te verwerken. Wist jij bijvoorbeeld dat ondernemers zo’n 9 uur per maand kwijt zijn aan hun administratie? Slimme boekhoudsoftware zorgt ervoor dat je veel minder tijd bent aan je administratie. Zo houd jij meer tijd over om te ondernemen.

Bespaar tijd

Een van de grootste voordelen van je een online administratie is de tijdsbesparing die het oplevert. Een automatisch facturatiesysteem, bonnetjes scannen met je telefoon of een koppeling met je bank zorgen ervoor dat je een hoop tijd over houdt voor andere dingen. Nooit meer gedoe met facturen, missende bonnetjes of foute invoeringen. Het maakt je werk een stuk makkelijker!

Altijd de juiste ondersteuning

Klinkt online boekhouding nog wat spannend omdat je niet zo handig bent met computers? Geen probleem. Wij komen graag bij je langs om alles te installeren en uit te leggen. Wij bieden de juiste ondersteuning als je ergens niet uit komt. Daarnaast kunnen wij altijd online meekijken.

Niet meer mailen of bestanden delen. Geef ons toegang en wij werken samen met jouw aan je boekhouding. Zo hoef jij je nooit zorgen te maken over eventuele fouten in je administratie.

Een veilige boekhouding

Online boekhouding maakt je administratie niet alleen makkelijker, maar ook veiliger. Ons online boekhoudprogramma voldoet aan de meest recente veiligheidsmaatregelen. Zo updaten wij onze software om deze veilig te houden. Jij merkt daar zelf weinig van, maar het is wel zo prettig. Zo weet je dat je administratie altijd veilig is en niet kwijt kan raken.

Handige features

Hou jij van van handige features? Dan is online boekhouding zeker iets voor jou. Ons boekhoudprogramma heeft namelijk een aantal handige features die je administratie niet alleen makkelijker maakt, maar ook een stuk leuker. Denk aan een zelflerende scan, geautomatiseerde administratieve handelingen, Robotic Accounting, inzichtelijke dashboards en veel meer.

Administratie 24/7 inzichtelijk

Als je de boekhouding online doet, is deze altijd inzichtelijk. Waar je ook bent, zolang je toegang hebt tot internet kun jij bij je administratie. Op je bureau, in je broekzak of in de sportschool. Je kunt altijd realtime je omzet bijhouden of de uitgave controleren.

Op vakantie checken of de factuur betaald is? In de trein of op de bouwplaats facturen controleren? Geen probleem! Onderweg nog even snel wat aanpassen? Ook dat kan. Het bijhouden van de administratie wordt zo erg gemakkelijk.

Lagere kosten

Doordat jij minder tijd kwijt bent aan je boekhouding, werk je sneller en efficiënter. Daarom heb je meer tijd over voor belangrijke(re) zaken. Dat bespaart je niet alleen tijd, het leidt ook tot lagere kosten.

Digitaal factureren

Herinner jij je de tijd nog dat je facturen met de post verstuurde? Dat is natuurlijk lang verleden tijd. Maar ook huidige boekhoudsystemen maken het onnodig lastig. De één heeft geen koppeling met je bank, de ander kan niet automatisch versturen.

Het voordeel van een online boekhouding met Administratief Gemak is dat je automatisch kunt factureren. Maak je factuur en het systeem stuurt deze automatisch digitaal naar je klant. Makkelijk en tijdbesparend!

Online backups

Dankzij de cloudopslag hoef jij je nooit meer zorgen te maken dat je je administratie kwijt raakt. Computercrash? Geen probleem.  Valt je map met facturen in de shredder? Geen paniek. Wij maken namelijk automatische back-ups van je administratie. Zo weet je zeker dat je administratie altijd beschikbaar is.