Online boekhouding

Home Administratie Online boekhouding

Je administratie overal beschikbaar en altijd up-to-date

Wij verwerken je boekhouding met Yuki. Op dit moment het meest innovatieve boekhoudsysteem op de markt. Met Yuki kunnen wij je boekhouding online en op dagbasis verwerken. 

Slimme software voor je boekhouding

Wij zorgen er voor dat je boekhouding volledig digitaal beschikbaar is zodat je iedere betaling, bankafschrift, bonnetje of factuur altijd en overal kunt bekijken..

Automatisering

Administratief gemak zorgt er verder voor dat je boekhouding volledig digitaal is zodat je iedere betaling, bankafschrift of factuur altijd en overal kunt bekijken. Het bijhouden van je boekhouding en dan vooral dag dagelijks is voor ondernemers een hele klus.

Het Yuki boekhoudprogramma gaat je in staat stellen om dit in een handomdraai onder de knie te krijgen. Ben je zelf geen held met computers? Geen probleem. Onderdeel van onze service is dat wij alle benodigde software installeren op jouw laptop of tablet. Wil je het nog makkelijker? Maak gebruik van de “Your Mobilie Office” optie.

Eenvoudig factureren

Het sturen van facturen is vanaf nu een fluitje van een cent geworden. Koppel het Entrpnr boekhoudprogramma met je bankrekening dan heb je direct overzicht van al je openstaande posten. Versturen en ontvangen van digitale facturen gaat sneller. Bovendien krijg je vaak sneller betaald.