Administratiefgemak.nl

Beter, sneller en goedkoper dan alle andere boekhouders!

Home Boekhouder Hoofddorp

Boekhouder in Hoofddorp

Ben jij op zoek naar een goede boekhouder in Hoofddorp? Administratief Gemak helpt je graag verder! Wij zijn geen grijs, log administratiekantoor, maar een jong en dynamisch bedrijf. We staan voor een eigentijdse manier van boekhouden. We gaan graag met je in gesprek, bekijken per klant de mogelijkheden en bieden ondersteuning waar we kunnen.

Administratie is vaak een hoop gedoe waar je helemaal geen zin in hebt. Het kost tijd, veel energie en als je het verkeerd doet ook nog een hoop geld. Dat snappen we. Daarom maken we jouw administratie een stuk makkelijker. Wij zorgen voor Administratief gemak. Bij Administratief Gemak in Hoofddorp maken we gebruik van een modern boekhoudsysteem. Weg met die bonnetjes en volgepropte multomappen. We doen aan boekhouden anno 2022. Dat doen we met Yuki. Op dit moment het innovatiefste boekhoudsysteem op de markt.

Daarnaast werken we met een vast team. Je kunt ons altijd bellen en we staan graag voor je klaar.

Op zoek naar een boekhouder?

Bel direct 085-30 32 783

Jouw voordeel

home-version-ten-expert-advice

Geen papierwerk meer

Weg met dat papier. Beter voor je bedrijf én het milieu!

Vast bedrag per maand

Vaste kosten betekent geen verrassingen achteraf.

home-version-nine-marketting

Altijd en overal real-time inzicht

Real-time inzicht met onze apps en overzichtelijke dashboards.

home-version-ten-professional-team

Wij nemen je werk uit handen

We maken het je zo gemakkelijk mogelijk. Zo hou jij tijd over.

Boekhouden was nog nooit zo makkelijk

We zijn een eigentijdse boekhouder in Hoofddorp. De dingen die automatisch kunnen, doen we automatisch. En de dingen die denkwerk vereisen, doen we samen met jou. We brengen het gemak terug in de administratie. Bijzonder? We vinden van niet. Wel uniek in Nederland!

We noemen dat met een mooi woord webbased. Maar hebben als het nodig is natuurlijk persoonlijk contact met je. Dat maakt Administratief gemak anders dan andere administratiekantoren.

Boekhouder in Hoofddorp, maar online inzichtelijk

Je administratie moet makkelijk zijn. Bij ons hoef je niet te bellen, afspraken te maken of te mailen om vervolgens dagenlang op antwoorden te wachten. Alles wat online kan, doen we online. Met onze handige app en dashboard is jouw administratie altijd en overal real-time inzichtelijk.

We doen aan online boekhouden. Zoals het hoort.

Als jouw boekhouder in Hoofddorp nemen we graag de zorg uit handen. Of je nu ZZP’er, particulier of MKB bent. We helpen je graag en met veel plezier het gemak terug te brengen in de administratie.

Boekhouden met Yuki

Boekhouden doen we met Yuki. Het meest innovatieve boekhoudsysteem op de markt. Heb je een factuur? Even een foto maken en opsturen met de app. Dat is alles wat je hoeft te doen. Net getankt en het bonnetje nog in je handen? Maak een foto, verstuur hem met de app en klaar ben je. We verzorgen de rest. Je factuur of bonnetje komt automatisch in je boekhouding terecht en we controleren alle boekingen.

Zo bespaar jij een hoop tijd op het doen van je administratieve handelingen. Ideaal voor iedere bedrijfseigenaar, want je houdt tijd over om de dingen te doen die je leuk vindt waar je goed in bent.

Bij ons betaal je bovendien een vast bedrag per maand. Dus geen verrassingen achteraf. En hoewel we een boekhouder in Hoofddorp zijn, werken we landelijk. Dat kan eenvoudig door ons gebruiksvriendelijke online systeem.

Boekhouder in Hoofddorp

Altijd direct inzicht

We kunnen de complete boekhouding uit handen nemen. Denk aan je dagelijkse boekhouding, verzorgen van Btw-aangiften (OB), het regelen van belastingen, bespreken van jaarcijfers, jaaropgave en het opstellen van rapportages en jaarrekeningen.

En het mooiste van onze aanpak is dat je altijd, maar dan ook echt altijd direct inzicht in de cijfers hebt. In jouw eigen, veilige, online omgeving heb je altijd en overal toegang tot jouw administratie en laatste cijfers. Zo blijf je op de hoogte van de resultaten van jouw bedrijf. Dat maakt het besturen van je bedrijf weer eenvoudiger.

Ben je op zoek naar een ervaren boekhouder in Hoofddorp en omstreken? Kies dan voor Administratief Gemak. Het zit letterlijk in onze naam. We bieden Administratief Gemak!

Boekhouder in Hoofddorp voor ZZP’ers

Als je ZZP’er of freelancer bent, weet je dat het doen van de administratie erg vervelend kan zijn. Er is veel papierwerk en je hebt eigenlijk niet de tijd om alles bij te houden. Dat is waar een accountant om de hoek komt kijken. Een goede accountant kan je helpen je uitgaven bij te houden en ervoor te zorgen dat je profiteert van alle aftrekposten waar je recht op hebt.

Ook kunnen we je belastingaangifte voor je opmaken en indienen, zodat je er geen omkijken naar hebt. Met andere woorden, een accountant kun je veel tijd en moeite besparen.

Ook als freelancer of ZZP’er kun je bij ons terecht. Als boekhouder in Hoofddorp zijn we beschikbaar voor alle ondernemers in de buurt. En daarbuiten.

Op zoek naar een betrouwbare boekhouder?

Stuur ons een e-mail

E-mail ons ➞

Voordelen van een boekhouder in Hoofddorp

Een boekhouder heeft veel voordelen. Behalve dat je zelf de boekhouding niet hoeft te doen, scheelt het een hoop tijd en stress. Tijd die je als ondernemer of particulier beter kunt besteden.

Je bespaart tijd

Het grootste voordeel van een boekhouder in Hoofddorp, is dat je tijd bespaart. Tijd die jij veel beter kunt besteden aan wat je het liefste doet: ondernemen. Of je nu ZZP’er, particulier of MKB bent. Iedereen kan zijn tijd goed gebruiken en het uitbesteden van je boekhouding levert meer (vrije) tijd op. Daarnaast weet je dat je boekhouding goed wordt afgehandeld.

Nooit meer BTW-aangifte doen

Als je niets met boekhouden hebt, is het doen van Btw-aangifte nooit leuk. Gelukkig doen we het wel graag en we helpen je hier graag bij. Zo hoef jij je nooit meer druk te maken over het op tijd indienen van je Btw-aangifte, eventuele boetes of foutjes. Wel zo makkelijk!

Geen boekhoudstress

Boekhouding kan bij een hoop ZZP’ers, particulieren of MKB’ers voor stress zorgen. Het is nu eenmaal niet het meest favoriete onderdeel. We nemen die stress graag weg door jouw boekhouding over te nemen.

Altijd deskundig advies

Welke je vragen je ook hebt over je boekhouding: bij ons krijg je altijd deskundig advies. We helpen je met je boekhouding, maar kunnen ook je sparringpartner zijn als je vragen hebt over je boekhouding.

Vast bedrag per maand voor je boekhouder in Hoofddorp

Bij ons weet je elke maand precies wat je krijgt. Wij nemen jouw boekhouding uit handen voor een vast bedrag per maand beginnend vanaf €69 per maand.

Eén aanspreekpunt

Bij ons heb je altijd één aanspreekpunt voor al je vragen. We zijn altijd op de hoogte van je boekhouding en kunnen je daardoor snel helpen.

Boekhouder in Hoofddorp – Veelgestelde vragen

Misschien heb je nog vragen over ons of onze diensten. Daarom hebben we de meest gestelde vragen voor je op een rij gezet. Mocht je ergens over twijfelen, kun je altijd contact met ons opnemen.

Ik ben ZZP'er. Kan ik bij jullie terecht?

Zeker! We zijn een boekhoudkantoor voor iedereen. Particulier, eigenaar van een eenmanszaak of een B.V. met 50 man personeel. Wij zorgen ervoor dat je geen omkijken heeft naar je administratie. Van salarisadministratie tot belastingaangiftes en van personeelsadministratie tot de volledige bedrijfsadministratie.

Wat doet een boekhouder?

Als boekhouder houden we alle financiële gegevens van uw onderneming of thuissituatie bij. Denk aan de inkomsten en uitgaven van je onderneming, het opstellen van jaarrekeningen, belastingaangiften en het maken van rapportages. We kunnen je ook helpen het juridische vraagstukken en adviezen.

Wat kost een boekhouder?

Bij ons zit je niet vast aan abonnementen. Je betaalt altijd en vast bedrag per maand. We kunnen al aan de slag vanaf €69 per maand. Dat komt doordat we met een online boekhoudprogramma werken. Met onze online boekhouding maken we boekhouding niet alleen makkelijk, maar ook inzichtelijk. We verwerken je boekhouding met Yuki. Op dit moment het meest innovatieve boekhoudsysteem op de markt. Met Yuki kunnen we je boekhouding online en op dagbasis verwerken.

Hoe lang moet je boekhouding bewaren?

Volgens de rijksoverheid moeten bedrijven en zelfstandigen hun administratie 7 jaar bewaren. Dit staat in de wet. Er zijn ook gegevens die een bedrijf 10 jaar moet bewaren. Op de website van de Belastingdienst staat welke administratieve gegevens je moet bewaren en hoe lang.

Dit geldt natuurlijk als je de boekhouding nog op papier bijhoudt in ouderwetse ordners. Bij Administratief Gemak staat alles veilig online. Weg met dat papier en volgepropte kasten.